Zorg op maat thuis Secrets

Wiki Article

Onze zorgprofessionals zijn u graag van dienst. Tijdens een intakegesprek kunt u uw wensen en zorgbehoefte aangeven. De zorg die u wenst of nodig heeft proberen wij daarna zo goed mogelijk in te vullen.  

Onze Saars kunnen op veel vlakken ondersteunen en mantelzorgers ontlasten. Wij kunnen u echter niet verplegen of op een andere manier medische hulp verlenen.

Wanneer u ‘s nachts meer dan twee keer actieve begeleiding nodig heeft, spreken we van een waakdienst. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij nachtelijke onrust of dwalen als gevolg van dementie.

Door onze nachtzorg als respijtzorg in te zetten, krijgt u de kans om echt tot rust te komen. Onze zorgverleners zijn gedurende de nacht aanwezig om te helpen satisfied persoonlijke verzorging, medicatiebeheer, en andere zorgbehoeften.

Geen idee wat ik kon verwachten toen we de hulp van ZorgMies inschakelden, maar heb er geen seconde spijt van gehad. Het form zorg dat we nodig hadden was niet standaard, maar samen maakten we een passend approach, dat was heel fijn. Mijn kinderen waren heel gek op Margo en ze hebben veel leuke dingen gedaan zoals bijv.

Ontvangt u nog geen zorg van TWB en wilt u Nachtzorg aanvragen? Dan kunt u kiezen voor particuliere zorg. Voor meer informatie en de kosten van particuliere zorg kunt u Get in touch with opnemen achieved afdeling Klant & Provider van TWB.

Nachtzorg wordt vaak aangevraagd voor chronisch zieke mensen, ouderen en cliënten die terminaal ziek zijn. Bij mensen in deze doelgroepen is het vaak nodig dat er ’s nachts iemand is om de situatie in de gaten te houden, en de nodige verpleging te bieden.

Comfortabel en vertrouwd: In tegenstelling tot een zorginstelling of ziekenhuis, kunt u thuis blijven en uw dagelijkse regime behouden terwijl u zorg ontvangt.

U wilt thuiszorg? Dan heeft u een indicatie nodig van een wijkverpleegkundige. Zij kunnen samen fulfilled u bepalen welke zorg u nodig heeft.

“Ik kreeg tijd voor mijzelf terug. Tijd die ik zonder zorgen more than mijn moeder kan inplannen zoals ik dat wil.”

Natuurlijk moet u áltijd een goed gevoel hebben bij de zorg die u ontvangt, maar bij nachtzorg vinden wij het further belangrijk dat u rust en veiligheid ervaart. Er is tenslotte ‘s nachts iemand bij u in huis aanwezig, terwijl u zelf slaapt. Zuster Jansen kent alle zorgverleners persoonlijk en stelt met alle zorgvuldigheid een staff voor u samen wanneer u hulp nodig heeft.

Cliënten die kiezen voor het Volledig Pakket Thuis krijgen maaltijden (die zij kunnen kiezen uit een keuzemenu) en huishoudelijke hulp aangeboden, en de verzorging van het platgoed (bedlinnen en handdoeken etcetera.). Indien nodig kan 24 uur for every dag een beroep gedaan worden op zorg en begeleiding door middel van een alarmknop.

Wilt u meer weten above nachtzorg van Saar aan Huis? Vul dan het aanvraagformulier in! Na ontvangst van uw informatie nemen we zo spoedig mogelijk Call met website u op voor een intakegesprek.

Onze wijkteams werken kleinschalig en persoonlijk, zodat u als cliënt steeds vertrouwde gezichten ziet. Met de verschillende thuiszorgdiensten bent u verzekerd van deskundige zorg die bij u past. Onze thuiszorgdiensten

Report this wiki page